Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο... επίλογος της σχολικής χρονιάς 2011-2012


Αγαπητοί γονείς,
Η χρονιά των παιδιών μας έφτασε στο τέλος της. Όλοι μας έχουμε κρατήσει μόνο καλές αναμνήσεις από την χρονιά του νηπιαγωγείου για εμάς και τα παιδιά μας .
Τα παιδιά μας σύντομα θα αποχαιρετήσουν το νηπιαγωγείο και τις δασκάλες τους, τις κυρίες Νάντια και Αφροδίτη του Α' τμήματος, και τις κυρίες Νάνσυ² του Β' τμήματος, που τόσο τα στήριξαν και τα αγκάλιασαν και τις ευχαριστούμε θερμά για αυτό, και θα διαβούν το μονοπάτι του Δημοτικού Σχολείου.
Ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων προσπάθησε και αυτός με την δράση του να βάλει ένα λιθαράκι στην όμορφη αυτή διαδρομή των παιδιών μας, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσε….

Το Σάββατο 16/06/2012 και ώρα 10.30-14.00 θα διοργανώσει αποχαιρετιστήριο πάρτυ ρεφενέ για όλα τα παιδιά του νηπίου και τα παιδιά των πολιτιστικών, θα μας παρουσιάσουν ένα μικρό κομμάτι από την δουλεία τους. Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να σας παρουσιάσουνε χορευτικά από τα τμήματα των μουσικοκινητικών με τις δασκάλες τους Ρίτα Κοντακιώτου και Ρέα Χουσερίδου και  την θεατρική παράσταση  «Τζίτζικας και μέρμηγκας» από τους μύθους του Αισώπου, την οποία επιμελήθηκε η θεατρολόγος μας Γρηγορία Λυρά.
Τέλος θα θέλαμε σαν Σύλλογος γονέων να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που επώνυμα και ανώνυμα, από το προσκήνιο ή το παρασκήνιο βοήθησαν στο δύσκολο έργο μας.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι,
Υγεία και Αγάπη στην ζωή όλων μας.                                     
Καλή πρόοδο στα παιδιά μας….
Το ΔΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου